Wednesday, January 15, 2014

Bloggingul si treburile casnice

Imi aduce satisfactie foarte mult sa scriu, dar si sa lecturez. Pentru asta lecturez cu multumire pe cei care creeaza pe pagini personale. Unele dintre acestea sunt foarte bine inchegate, in comparatie cu altele care reusesc doar sa atraga la sine cativa oaspeti. Din cand in cand mai trec si la treburile casnice ce tin de Oferta, Promotie, Reducere pentru Fier de calcat TEFAL AQUASPEED FV5335E0, Talpa Ultragliss Diffusion, 2400 W, caci e greu sa stau toata ziua pe net fara sa fac si cele necesare traiului. E nevoie sa ma ingrijesc si de treburile din casa.

Sunt increzator ca si voi aveti astfel de activitati pe care le publicati pe blogurile voastre. Si chiar este folositor sa aveti asemenea pagini. Cred ca si voi aveti asemenea hobby-uri. A fi blogger nu inseamna ca trebuie sa stam pe net zi si noapte. Nici nu putem face asa ceva, din motive biologice. Asa ca e nevoie ca din cand in cand sa mai luam pauze pentru odihna sau pentru treburile din casa.

Ma bucur cand vad ca si altii posteaza pe bloguri. Vizitez cateva bloguri in fiecare zi, sunt captivat de activitatea lor. Printre cele mai placute actiuni ma binedispune cand scriu la comentarii, caci in felul acesta am si eu oportunitatea sa imi mentionez parerile.

No comments:

Post a Comment